Binnen 2-5 werkdagen online verkopen

Noodoplossingen in verband met Corona-crisis. Laat onze reclamehelden jou helpen en verkoop in heel Nederland of lokaal met een noodwebshop of bestelformulier. Van je eigen artikelen tot aan cadeaubonnen. Vraag ‘m vandaag nog aan!

Noodwebshop 👨🏼‍💻

In deze moeilijke tijd hebben onze reclamehelden besloten om ondernemers die hinder ondervinden van de Corona-crisis voorrang te geven op dienstverlening. Zo hebben wij een workflow uitgewerkt waarbij we in 2-5 werkdagen jouw online backup klaar hebben, zodat je omzet niet naar 0% daalt. Naast het aanbieden van producten kun je ook denken aan andere oplossingen zoals het verkopen van cadeaubonnen.

Zoals u echter begrijpt kunnen wij maar een maximaal aantal ondernemers helpen. VOL=VOL!

Snel online

Door samen met jou snel te schakelen en onze tools, kan de noodoplossing binnen 2 tot 5 werkdagen online.

Communicatie

Via WhatsApp communiceren we gemakkelijk en snel. Ook kunnen we via videochat een concept tonen.

Online opvallen

Onze reclamehelden denken met je mee om de noodoplossing online op te laten vallen via bijv. social media.

Noodpakketten met de beste prijs- kwaliteitverhouding

Betaalformulier

2-3 werkdagen

Onze reclamehelden maken een WordPress landingspagina met betaalformulier en iDEAL koppeling.

VAN € 1250,00
NU €750,00
EXCL. BTW

WordPress landingspagina

Betaalformulier + iDEAL koppeling

Configuratie Mollie (iDEAL)

Contactformulier

Social media bericht

Basis SEO

meer info 

Webshop (ons advies)

4-5 werkdagen

Onze reclamehelden maken een professionele WordPress webshop met PostNL en iDEAL koppeling.

VAN € 3500,00
NU €2500,00
EXCL. BTW

WordPress basiswebsite

Woocommerce Webshop + iDEAL

Configuratie Mollie (iDEAL)

Toevoegen van 150 producten

Social media startcampagne

Basis SEO

meer info 

ANDERE TOOLZ

OP AANVRAAG

Naast een landginspagina met betaalformulier of een webshop op maat kunnen we je ook helpen met andere reclametoolz.

Zo is dit misschien wel hét moment om jouw website compleet te upgraden. Of ondersteuning bij de online marketing?

Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor ontwerp en drukwerk. Denk hierbij aan bijvoorbeeld cadeaubonnen.

Maak vandaag nog de start! 🚀

Meer informatie

Informatie over het betaalformulier | binnen 2-3 werkdagen online

Wil je makkelijk en snel online omzet realiseren? Dat kan! Denk hierbij aan het verkopen van een aantal producten, cadeaubonnen of donaties. Onze reclamehelden maken een WordPress landingspagina met betaalformulier en iDEAL koppeling.

Jouw landingspagina met betaalformulier bestaat uit een modern layout welke perfect te bezoeken is via de computer, tablet en mobiel.

Wat zijn de kosten van het betaalformulier pakket?

 • Eenmalig € 750,- excl. BTW en webhosting
 • Jaarlijks € 150,- excl. BTW voor de updates. Ieder kwartaal wordt het CMS voorzien van de nieuwste versie, zo ook alle plugins en modules.

Wat zit er in het betaalformulier pakket?

 • Een landingpagina
 • Op basis van WordPress CMS
 • Bestel-, aanvraag- of donatieformulier
 • Configuratie iDEAL koppeling + Mollie account
 • Social media koppelingen naar bijvoorbeeld Facebook en Instagram
 • Contactformulier
 • Mobile responsive (perfect via mobiel, tablet en PC)
 • Hulpdocument zelf teksten aanpassen

Voorbeeld van een betaalformulier door ons gerealiseerd, klik hier.

Na deze moeilijke periode, kunnen we tegen meerprijs gaan professionaliseren. Denk hierbij aan online marketing of een compleet nieuwe huisstijl. Onze experts kunnen je met veel enthousiasme en creativiteit op alle reclame vlakken helpen.

Informatie over de webshop | binnen 4-5 werkdagen online

Wil je makkelijk en snel online omzet realiseren? Dat kan! Denk hierbij aan het verkopen online verkopen van gerechten, producten uit het assortiment, maar ook cadeaubonnen. Onze reclamehelden maken een WordPress webshop met PostNL en iDEAL koppeling.

Jouw webshop bestaat uit een modern layout welke perfect te bezoeken is via de computer, tablet en mobiel. Daarnaast kan je zelf makkelijk teksten aanpassen via een live-editor. Ook is het mogelijk (als je dat wilt) om zelf nieuwe producten toe te voegen. Wij hebben hiervoor een eenvoudige handleiding.

Wat zijn de kosten van het webshop pakket?

 • Eenmalig € 2.500,- excl. BTW en webhosting
 • Jaarlijks € 350,- excl. BTW voor de updates. Ieder kwartaal wordt het CMS voorzien van de nieuwste versie, zo ook alle plugins en modules.

Wat zit er in het webshop pakket?

 • Tot 7 pagina’s
 • Op basis van WordPress CMS
 • WooCommerce webwinkel
 • Inclusief maximaal 150 producten
 • Configuratie iDEAL koppeling + Mollie account
 • Configuratie PostNL koppeling + MyParcel account
 • Social media koppelingen naar bijvoorbeeld Facebook en Instagram
 • Contactformulier
 • Mobile responsive (perfect via mobiel, tablet en PC)
 • Hulpdocument zelf teksten aanpassen
 • Basis SEO

Voorbeeld van een webshop door ons gerealiseerd, klik hier.

Na deze moeilijke periode, kunnen we tegen meerprijs gaan professionaliseren. Denk hierbij aan online marketing of een compleet nieuwe huisstijl. Onze experts kunnen je met veel enthousiasme en creativiteit op alle reclame vlakken helpen.

Extra mogelijkheden (drukwerk, vormgeving, marketing & meer)

Naast een landingspagina met betaalformulier of een webshop op maat kunnen we je ook helpen met andere toolz. Zo is dit misschien wel hét moment om jouw website compleet te upgraden of om een compleet nieuwe huisstijl te nemen. Of ondersteuning bij de online marketing?  Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor ontwerp en drukwerk. Denk hierbij aan bijvoorbeeld cadeaubonnen. Je ontvang altijd eerst een vrijblijvende offerte. Stuur ons gerust eens berichtje voor meer informatie.

Wil je direct starten met online marketing? Bekijk hier onze pakketten.

Hoe werkt het?

Simpel. Via het formulier op deze pagina kun je een bestelling plaatsen, na jouw aanvraag gaan de reclamehelden direct van start.

We hebben voor deze moeilijke tijd een workflow uitgewerkt waarbij we in 2-7 werkdagen jouw online backup klaarhebben, zodat je omzet niet naar 0% daalt.

Na de aanvraag nemen we binnen 1 werkdag contact op met een aantal praktische vragen, concrete planning en wat we verder nog van jou nodig hebben (denk bijvoorbeeld aan afbeeldingen). Wij ontwerpen en realiseren de website afgestemd op jouw huisstijl.

Tijdens het project delen we updates via een Whatsapp groepsgesprek of per-mail, wat jij het makkelijkst vindt. Zo kan je reageren wanneer je tijd hebt. Ook is het mogelijk om te videobellen, ideaal bij webwinkels waarbij we het concept kunnen doornemen.

Hoe is de werking op mobiel/tablet? 


Onze websites zijn volledig responsive. Een responsive website past zicht automatisch aan naar de schermresolutie van het gebruikte apparaat. Hierdoor zijn onze websites perfect te bezoeken op tablet en mobiel. Daarnaast is het mogelijk om alleen op de mobiel bijvoorbeeld een bel- of reserveringsbutton te plaatsen.

Betaalprovider mollie

Wij werken met betaalprovider Mollie als partner voor de betalingen die klanten verrichten via de noodoplossing. Geen abonnment, maar uitsluitend betalen voor succesvolle iDEAL-transacties. Naast iDEAL, kunnen er ook andere (internationale) betaalmethodes gekoppeld worden, zoals Apple Pay, Creditcard en Bancontact.

Pakketten versturen

De webshop wordt gekoppeld aan MyParcel, dit zorgt voor geautomatiseerd verzendlabels genereren en achteraf je pakketlabels betalen. Zij zijn partners van PostNL. De bezorgers van PostNL houden zich strikt aan alle richtlijnen van het RIVM.

Een unieke werkwijze

Ben jij ook klaar met al die dure marketingbureaus die gouden bergen beloven, weinig uitvoeren en hun afspraken niet nakomen? Wij helpen je tegen eerlijke tarieven! Tijdens het traject communiceren we via Whatsapp, zodat je snel kan antwoorden op onze vragen wanneer je tijd hebt. Door onze jarenlange ervaring hebben wij gemerkt dat efficiënt en fijn werkt.

× WhatsApp